|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике Правобережне Полісся
Отображение результатов 1 до 17 из 17
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2020 | Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-bank Polissia | Nesterchuk, I.; Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К. |
2020 | Ethnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-Bank Polissia | Nesterchuk, I.; Нестерчук, І. К.; Osipchuk, A.; Осіпчук, А. С.; Chernyshova, T.; Чернишова, Т. М.; Shevchuk, B.; Шевчук, Б. Л.; Bondarenko, E.; Бондаренко, Е. Л. |
2021 | Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the Right-Bank Polissia gastronomy potential | Nesterchuk, I.; Нестерчук, І. К.; Osipchuk, A.; Осіпчук, А. С.; Bondarenko, E.; Бондаренко, Е. Л.; Trusij, O.; Трусій, О. М.; Ivanenko, V.; Іваненко, В. О.; Chyzhevska, L.; Чижевська, Л. В. |
2017 | Аналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2019 | Гастрономічна дистинація Правобережного Полісся як комплексний концепт та ключовий елемент туристичної системи | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2017 | Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2020 | Гастрономічно-туристичне районування: планування та проектування туристично-рекреаційного простору | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2020 | Ефективність застосування рідких комплексних добрив в системі удобрення жита озимого в умовах дослідного поля Поліського національного університету | Стецюк, Д. В.; Stetsiuk, D. |
2019 | Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2016 | Обґрунтування доцільності виділення нанофацій для дослідження антропогенного впливу на структуру та екологію ландшафту | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2019 | Оцінка та основні етапи формування туристично-рекреаційного та гастрономічного потенціалів регіону в контексті розвитку гастрономічного туризму | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2013 | Правобережне Полісся – до витоків | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2014 | Правобережне Полісся – до витоків | Нестерчук, І. К.; Nesterchuk, I. |
2018 | Прикладне гастрономічне досьє Правобережного Полісся | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2014 | Територія та ресурси: проблеми та перспективи розвитку Правобережного Полісся | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2019 | Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся для розвитку гастрономічного туризму | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
2018 | Фізико-географічне районування Правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних видів туризму | Нестерчук, І. К.; Нестерчук, И. К.; Nesterchuk, I. |
Отображение результатов 1 до 17 из 17
|