DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Просмотр коллекции по группе - По тематике вміст жиру

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2022Effect of pre-slaughter weight on morphological composition of pig carcassesMykhalko, O.; Михалко, О. Г.; Povod, M.; Повод, М. Г.; Verbelchuk, T.; Вербельчук, Т. В.; Shcherbyna, O.; Щербина, О.; Susol, R.; Сусол, Р. Л.; Kirovich, N.; Кірович, Н. О.; Riznychuk, I.; Різничук, І. Ф.
2023Напрями збільшення продуктивності молочних корів у ПСП «Новоселиця» Житомирського району Житомирської областіБондарчук, А. В; Bondarchuk, A.
2023Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод» м. ЖитомирЦісар, Д. Р.; Tsisar, D.
2024Оцінка якості та безпечності молочної сировини в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. ЖитомирДворницький, Т. Р.; Dvornytskyi, T.
2025Продуктивність та якість молока корів в умовах П(ПО) СП «Світоч» Житомирської областіЛисак, К. М.; Lysak, K.
2020Технологія виробництва твердого сиру ТМ «Золотава» та оцінка його якості в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Андрушівського району Житомирської областіСівковська, Д. О.; Sivkovska, D.
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет