|
Institutional Repository of Polissia National University >
Просмотр коллекции по группе - По тематике рецептура
Отображение результатов 1 до 7 из 7
| Дата публикации | Название | Автор(ы) | | 2024 | Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «М’ясовита» (м. Бердичів) | Дугін, Д. Ю.; Dugin, D. |
| 2020 | Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» | Гончар, Д. І.; Gonchar, D. |
| 2025 | Сучасні технологічні аспекти виробництва м’яких сирів та оцінка їх якості на підприємстві ФОП «Тарасюк О.М.» Хмельницької області | Юнкевич, І. І.; Yunkevych, I. |
| 2020 | Технологія виробництва твердого сиру ТМ «Золотава» та оцінка його якості в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Андрушівського району Житомирської області | Сівковська, Д. О.; Sivkovska, D. |
| 2021 | Удосконалення технологій виробництва ковбаси лікарської ТМ «М’ясна гільдія» м. Житомир | Мазур, Є. М.; Mazur, E. |
| 2020 | Удосконалення технології виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Інкофуд» м. Бердичева | Фелонюк, Я. О.; Felyunyuk, Ya. |
| 2024 | Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас в умовах виробництва ТОВ «М’ясовита» (м. Бердичів) | Янович, Н. В.; Yanovych, N. |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|