DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Statistics

Total Visits

Views
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» 584

Total Visits per Month

Март 2025 Апрель 2025 Май 2025 Июнь 2025 Июль 2025 Август 2025 Сентябрь 2025
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» 10 3 4 6 5 8 8

File Downloads

Views
Gonchar_DI_KR_204_2020.pdf 355
KR_Gonchar_DI_204_2020.pdf 2

Top Country Views

Views

Top City Views

Views

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет