| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
 
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11667
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Бактерицидні властивості меду, виробленого на Житомирському Поліссі |  
| Другие названия:  | Bactericidal properties of honey produced in Zhytomyr Polissia |  
| Авторы:  | Радчук, І. Р. Radchuk, I. |  
| Ключевые слова:  | мед honey якість quality бактерицидність bactericidal |  
| Дата публикации:  | 2021 |  
| Издатель:  | Поліський національний університет |  
| Библиографическое описание:  | Радчук І. Р. Бактерицидні властивості меду, виробленого на Житомирському Поліссі : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська О. В. – Житомир, 2021. – 34 с. |  
| Аннотация:  | У результаті проведених досліджень встановлено, що на бактерицидну активність впливає сорт меду, характеристика мікрофлори, а також температурний режим. Тому, з метою розробки державних стандартів щодо бактерицидності меду і методик її визначення пропонуємо проводити широкомасштабні дослідження бактерицидності меду, виробленого в різних регіонах України. As a result of the conducted researches it is established that the bactericidal activity is influenced by a grade of honey, the characteristic of microflora, and also a temperature mode. Therefore, in order to develop state standards for bactericidal honey and methods for its determination, we propose to conduct large-scale studies of bactericidal honey produced in different regions of Ukraine. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11667 |  
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |