| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
 
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12776
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Порівняльна оцінка якості молока корів, одержаного в господарствах різних форм господарювання |  
| Другие названия:  | Comparative assessment of the quality of cow's milk obtained in farms of different forms of management |  
| Авторы:  | Савчук, В. С. Savchuk, V. |  
| Ключевые слова:  | скотарство cattle breeding якість і безпечність молока milk quality and safety |  
| Дата публикации:  | 2022 |  
| Издатель:  | Поліський національний університет |  
| Библиографическое описание:  | Савчук В. С. Порівняльна оцінка якості молока корів, одержаного в господарствах різних форм господарювання : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2022. – 32 с. |  
| Аннотация:  | У результаті проведених досліджень встановлено, що в особистих підсобних господарствах доцільно суворо дотримуватись технології отримання молока високої якості, застосовуючи високоефективні режими санітарної обробки молочного посуду. Підприємствам з переробки молока доцільно вести роз’яснювальну роботу серед виробників сировини щодо втрат, які вони несуть через недотримання санітарно-гігієнічних норм  доїння та охолодження молока. Researches, it is established that in personal subsidiary farms it is expedient to adhere strictly to the technology of obtaining high-quality milk, applying highly efficient modes of sanitary treatment of dairy utensils. Milk processing enterprises to explain to raw material producers about the losses they incur due to non-compliance with sanitary and hygienic norms of milking and cooling of milk. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12776 |  
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |