| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
 
Матеріали конференцій >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1329
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху |  
| Авторы:  | Дацко, О. Б. |  
| Ключевые слова:  | галузі АПК м’ясна галузь споживча кооперація |  
| Дата публикации:  | 2014 |  
| Издатель:  | Житомирський національний агроекологічний університет |  
| Библиографическое описание:  | Дацко О. Б. Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху / О. Б. Дацко // Кооперативні читання: 2014 : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 27–29 берез. 2014 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – С. 146–151. |  
| Аннотация:  | Ресурсний потенціал підприємств м’ясопродуктового підкомплексу має важливе значення для національної економіки країни, забезпечуючи її продовольчу безпеку. Це одна з найважливіших продуктових вертикалей (виробництва і переробки) продукції  варинництва. Від рівня розвитку м’ясопродуктового підкомплексу залежить фінансово-економічний стан сільськогосподарських підприємств, котрі вирощують худобу і птицю, м’ясопереробних підприємств, розвиток кооперації, а отже, надійне забезпечення населення країни м’ясом і м’ясопродуктами. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1329 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |