|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут тваринництва та ветеринарії >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1530
|
| Название: | Контроль безпеки і якості при виробництві рибних консервів в домашніх умовах |
| Авторы: | Славов, В. П. Вербельчук, С. П. Вербельчук, Т. В. |
| Ключевые слова: | рибництво агропромисловий комплекс продукти харчування продукти рибництва |
| Дата публикации: | 2013 |
| Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
| Библиографическое описание: | Славов В. П. Контроль безпеки і якості при виробництві рибних консервів в домашніх умовах / В. П. Славов, С. П. Вербельчук, Т. В. Вербельчук // Наукові читання – 2013 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2013. – Т. 2. – С. 41–44. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1530 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|