|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1588
|
| Название: | Досвід споживчих кооперативів США: особливості організації і діяльності «Oklahoma food cooperative» |
| Авторы: | Пантелеймоненко, А. О. |
| Ключевые слова: | сервісні кооперативи кооперативні відносини |
| Дата публикации: | 2012 |
| Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
| Библиографическое описание: | Пантелеймоненко А. О. Досвід споживчих кооперативів США: особливості організації і діяльності «Oklahoma food cooperative» / А. О. Пантелеймоненко // Кооперативний маркетинг в агробізнесі: проблеми і перспективи розвитку в Україні : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. Міжнар. року кооперативів, 5–7 квіт. 2012 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2012. – С. 369–373. |
| Аннотация: | Відображено особливості організації і діяльності «Оklahoma food cooperative» (США, штат Оклохома). Обґрунтовано можливість успішного забезпечення економічних інтересів товаровиробників і споживачів у межах споживчого кооперативу. Акцентовано на важливості урахування досвіду названого кооперативу в українській кооперативній практиці. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1588 |
| ISBN: | 978-966-8706-61-5 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|