Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16539
|
Название: | Оцінка якості сировини та технології виробництва продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод» |
Другие названия: | Assessment of the quality of raw materials and production technology in the conditions of Public Joint-Stock Company «Zhytomyr Butter Plant» |
Авторы: | Черваток, Є. Р. Chervatok, E. |
Ключевые слова: | молоко milk сировина raw materials продукція products технологія technology якість quality |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Черваток Є. Р. Оцінка якості сировини та технології виробництва продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 35 с. |
Аннотация: | Виробництво молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод» здійснюється суворо з дотриманням технології виробництва того чи іншого молочного продукту на усіх етапах переробки молока з використанням сировини найвищої якості – молока «екстра» ґатунку, що забезпечує виготовлення молочної продукції високої якості. The production of dairy products in the conditions of Public Joint-Stock Company «Zhytomyr Butter Plant» is carried out strictly in compliance with the production technology of this or that dairy product at all stages of milk processing using the highest quality raw materials – milk of the «extra» grade, which ensures the production of high-quality dairy products. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16539 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|