DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16539

Название: Оцінка якості сировини та технології виробництва продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Assessment of the quality of raw materials and production technology in the conditions of Public Joint-Stock Company «Zhytomyr Butter Plant»
Авторы: Черваток, Є. Р.
Chervatok, E.
Ключевые слова: молоко
milk
сировина
raw materials
продукція
products
технологія
technology
якість
quality
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Черваток Є. Р. Оцінка якості сировини та технології виробництва продукції в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2024. – 35 с.
Аннотация: Виробництво молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод» здійснюється суворо з дотриманням технології виробництва того чи іншого молочного продукту на усіх етапах переробки молока з використанням сировини найвищої якості – молока «екстра» ґатунку, що забезпечує виготовлення молочної продукції високої якості.
The production of dairy products in the conditions of Public Joint-Stock Company «Zhytomyr Butter Plant» is carried out strictly in compliance with the production technology of this or that dairy product at all stages of milk processing using the highest quality raw materials – milk of the «extra» grade, which ensures the production of high-quality dairy products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16539
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Chervatok_ER_KR_204_2024.pdf3,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет