DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини та тваринництва >
---Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16791

Название: Використання кормової добавки компанії «Cargill» в годівлі свиноматок
Другие названия: Use of Cargill feed additive in sow feeding
Авторы: Лавринюк, О. О.
Lavrynyuk, O.
Ткачук, В. І.
Tkachuk, V.
Кондрацька, Г. О.
Kondratska, H.
Почтар, А. Ю.
Pochtar, A.
Федотюк, Ю. Б.
Fedotiuk, Yu.
Боричевський, Р. Д.
Borychevskyi R., R.
Ключевые слова: годівля свиноматок
feeding sows
повноцінна годівля
full feeding
нормована годівля
normalized feeding
кормові добавки
feed additives
Cargill
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Використання кормової добавки компанії «Cargill» в годівлі свиноматок / О. О. Лавринюк, В. І. Ткачук, Г. О. Кондрацька [та ін.] // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. II міжнар. наук.-практ. конф., 14–15 трав. 2020 р. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2020. – С. 208–210.
Аннотация: Свині, на відміну від інших сільськогосподарських тварин, відрізняються високою інтенсивністю росту, коротким періодом поросності та високою плодючістю. Вони мають декілька специфічних особливостей обміну речовин та енергії, завдяки яким при повноцінній годівлі досягається висока продуктивність та економічна ефективність галузі. Навіть при незначному порушенні системи нормованої годівлі, у свиней різко проявляється зниження відтворювальної здатності, продуктивності та зростає загроза різних захворювань шлунково-кишкового тракту, що в свою чергу призводить до зростання витрат кормів на одиницю продукції.
Pigs, unlike other farm animals, have a high growth rate, short gestation period and high fertility. They have several specific features of metabolism and energy, thanks to which high productivity and high economic efficiency of the industry are achieved with complete feeding. Even with a slight violation of the system of normalized feeding, pigs show a sharp decrease in reproductive capacity, productivity and an increased risk of various diseases of the gastrointestinal tract, which in turn leads to increased feed costs per unit of output.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16791
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
PVPPS_2020_208-210.pdf240,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет