|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини та тваринництва >
---Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16791
|
Название: | Використання кормової добавки компанії «Cargill» в годівлі свиноматок |
Другие названия: | Use of Cargill feed additive in sow feeding |
Авторы: | Лавринюк, О. О. Lavrynyuk, O. Ткачук, В. І. Tkachuk, V. Кондрацька, Г. О. Kondratska, H. Почтар, А. Ю. Pochtar, A. Федотюк, Ю. Б. Fedotiuk, Yu. Боричевський, Р. Д. Borychevskyi R., R. |
Ключевые слова: | годівля свиноматок feeding sows повноцінна годівля full feeding нормована годівля normalized feeding кормові добавки feed additives Cargill |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Використання кормової добавки компанії «Cargill» в годівлі свиноматок / О. О. Лавринюк, В. І. Ткачук, Г. О. Кондрацька [та ін.] // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : зб. наук. пр. II міжнар. наук.-практ. конф., 14–15 трав. 2020 р. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2020. – С. 208–210. |
Аннотация: | Свині, на відміну від інших сільськогосподарських тварин, відрізняються високою інтенсивністю росту, коротким періодом поросності та високою плодючістю. Вони мають декілька специфічних особливостей обміну речовин та енергії, завдяки яким при повноцінній годівлі досягається висока продуктивність та економічна ефективність галузі. Навіть при незначному порушенні системи нормованої годівлі, у свиней різко проявляється зниження відтворювальної здатності, продуктивності та зростає загроза різних захворювань шлунково-кишкового тракту, що в свою чергу призводить до зростання витрат кормів на одиницю продукції. Pigs, unlike other farm animals, have a high growth rate, short gestation period and high fertility. They have several specific features of metabolism and energy, thanks to which high productivity and high economic efficiency of the industry are achieved with complete feeding. Even with a slight violation of the system of normalized feeding, pigs show a sharp decrease in reproductive capacity, productivity and an increased risk of various diseases of the gastrointestinal tract, which in turn leads to increased feed costs per unit of output. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16791 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|