DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16837

Название: Аналіз годівлі корів в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області
Другие названия: Analysis of cow feeding in the conditions of PAF "Yerchyki" of Zhytomyr region
Авторы: Дрига, І. О.
Dryga, I.
Ключевые слова: молочне стадо
dairy herd
великої рогатої худоби
cattle
раціон
rations
технічні аспекти
technical aspects
особливості утримання
features of maintenance
продуктивність
productivity
приготування та роздача кормів
preparation and distribution of feed
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Дрига І. О. Аналіз годівлі корів в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2025. – 37 с.
Аннотация: Предметом дослідження корми та добавки, що використовуються при приготуванні та роздачі кормів, а також технологічні процеси, що застосовуються в годівлі тварин в умовах ПАФ «Єрчики». В результаті проведення досліджень були проаналізовані технічні аспекти годівлі молочних корів на приватних підприємствах. З'ясувалося, що вітчизняні корми для великої рогатої худоби відповідають загальноприйнятому складу, за винятком окремих компонентів.
The subject of the study is feed and additives used in the preparation and distribution of feed, as well as technological processes used in animal feeding in the conditions of PAF "Yerchyki". As a result of the research, the technical aspects of feeding dairy cows at private enterprises were analyzed. It turned out that domestic feed for cattle corresponds to the generally accepted composition, with the exception of individual components.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16837
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dryga_IО_KR_204_2025.pdf1,56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет