Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16837
|
Название: | Аналіз годівлі корів в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of cow feeding in the conditions of PAF "Yerchyki" of Zhytomyr region |
Авторы: | Дрига, І. О. Dryga, I. |
Ключевые слова: | молочне стадо dairy herd великої рогатої худоби cattle раціон rations технічні аспекти technical aspects особливості утримання features of maintenance продуктивність productivity приготування та роздача кормів preparation and distribution of feed |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Дрига І. О. Аналіз годівлі корів в умовах ПАФ «Єрчики» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2025. – 37 с. |
Аннотация: | Предметом дослідження корми та добавки, що використовуються при приготуванні та роздачі кормів, а також технологічні процеси, що застосовуються в годівлі тварин в умовах ПАФ «Єрчики».
В результаті проведення досліджень були проаналізовані технічні аспекти годівлі молочних корів на приватних підприємствах. З'ясувалося, що вітчизняні корми для великої рогатої худоби відповідають загальноприйнятому складу, за винятком окремих компонентів. The subject of the study is feed and additives used in the preparation and distribution of feed, as well as technological processes used in animal feeding in the conditions of PAF "Yerchyki".
As a result of the research, the technical aspects of feeding dairy cows at private enterprises were analyzed. It turned out that domestic feed for cattle corresponds to the generally accepted composition, with the exception of individual components. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16837 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|