Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16842
|
Название: | Оцінка господарськи корисних ознак молочної худоби в умовах ПСП «Новоселиця» Житомирської області |
Другие названия: | Assessment of economically useful traits of dairy cattle in the conditions of PAE «Novoselytsia» of Zhytomyr region |
Авторы: | Губенко, Д. М. Gubenko, D. |
Ключевые слова: | корови cows молочна продуктивність milk productivity відтворна здатність reproductive capacity властивості вим’я udder properties сила впливу strength of influence |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Губенко Д. М. Оцінка господарськи корисних ознак молочної худоби в умовах ПСП «Новоселиця» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Борщенко В. В. – Житомир, 2024. – 30 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі презентовано результати оцінки тварин української чорно-рябої молочної породи за основними господарськи корисними ознаками. Для рентабельного ведення молокотоварного бізнесу раціональним є врахування виявлених у роботі тенденцій щодо реалізації господарськи корисних ознак молочної худоби. The qualification work presents the results of the assessment of animals of the Ukrainian black-and-white dairy breed according to the main economically useful characteristics. For the profitable management of the dairy business, it is rational to take into account the trends identified in the work regarding the implementation of economically useful characteristics of dairy cattle. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16842 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|