DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16842

Название: Оцінка господарськи корисних ознак молочної худоби в умовах ПСП «Новоселиця» Житомирської області
Другие названия: Assessment of economically useful traits of dairy cattle in the conditions of PAE «Novoselytsia» of Zhytomyr region
Авторы: Губенко, Д. М.
Gubenko, D.
Ключевые слова: корови
cows
молочна продуктивність
milk productivity
відтворна здатність
reproductive capacity
властивості вим’я
udder properties
сила впливу
strength of influence
Дата публикации: 2024
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Губенко Д. М. Оцінка господарськи корисних ознак молочної худоби в умовах ПСП «Новоселиця» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Борщенко В. В. – Житомир, 2024. – 30 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі презентовано результати оцінки тварин української чорно-рябої молочної породи за основними господарськи корисними ознаками. Для рентабельного ведення молокотоварного бізнесу раціональним є врахування виявлених у роботі тенденцій щодо реалізації господарськи корисних ознак молочної худоби.
The qualification work presents the results of the assessment of animals of the Ukrainian black-and-white dairy breed according to the main economically useful characteristics. For the profitable management of the dairy business, it is rational to take into account the trends identified in the work regarding the implementation of economically useful characteristics of dairy cattle.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/16842
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Gubenko_DM_KR_204_2024.pdf728,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет