|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17436
|
| Название: | Розробка технології виробництва сиру адигейського ТМ «PeSash» в умовах ФОП «Тарасюк О.М.» Хмельницької області |
| Другие названия: | Development of technology for the production of Adyghe cheese TM «ReSasH» in the conditions of the individual entrepreneur «Tarasyuk O. M.» Khmelnytsky region |
| Авторы: | Михайлов, Н. Т. Mikhailov, N. |
| Ключевые слова: | технологія technology м’які сири soft cheeses добавки additives композиція composition якість quality |
| Дата публикации: | 2024 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Михайлов Н. Т. Розробка технології виробництва сиру адигейського ТМ «PeSash» в умовах ФОП «Тарасюк О.М.» Хмельницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2024. – 38 с. |
| Аннотация: | Розроблена рецептура та покращена технологія виробництва адигейського сиру з пряно-смаковими добавками, яку можна впровадити на підприємстві без значних змін у виробничому процесі. В ході дослідження були виготовлені зразки сиру за традиційною та новою рецептурами. Здійснено порівняльний аналіз їхніх показників якості. Встановлено, що запропонована заміна позитивно вплинула на органолептичні характеристики продукції. A recipe and improved technology for the production of Adyghe cheese with spicy flavor additives have been developed, which can be implemented at the enterprise without significant changes in the production process. In the course of the study, samples of cheese were made according to traditional and new recipes. A comparative analysis of their quality indicators was carried out. It was found that the proposed replacement had a positive effect on the organoleptic characteristics of the products. |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17436 |
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|