|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини та тваринництва >
Кафедра біоресурсів, тваринництва та аквакультури >
Підручники, посібники >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17442
|
Название: | Курсове проєктування з дисципліни «Технологія виробництва молока та яловичини» |
Другие названия: | Course design in the discipline «Technology of milk and beef production» |
Авторы: | Ковальчук, І. В. Kovalchuk, I. Слюсар, М. В. Sliusar, M. Ковальчук, I. I. Kovalchuk, I. Васильєв, Р. О. Vasyliev, R. |
Ключевые слова: | скотарство livestock технологія виробництва production technology ремонтний молодняк repair young growth виробництво молока milk production відгодівля худоби на м'ясо fattening cattle for meat |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Житомирський державний університет імені Івана Франка |
Библиографическое описание: | Курсове проєктування з дисципліни «Технологія виробництва молока та яловичини» : навч. посіб. / І. В. Ковальчук, М. В. Слюсар, І. І. Ковальчук, Р. О. Васильєв. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2021. – 162 с. |
Аннотация: | Навчальний посібник спрямований на формування здатності здобувачів вищої освіти розв'язувати складні спеціалізовані задачі з таких технологічних процесів у скотарстві як вирощування ремонтного молодняку, виробництво молока, вирощування і відгодівлі худоби на м'ясо; здатності до пошуку, обробки та аналізу інформації; використання професійних знань для прийняття ефективних економічно обґрунтованих управлінських рішень; усвідомлення виробничого циклу як єдиного механізму функціонування систем утримання, селекції, відтворення тварин, кормовиробництва та годівлі.
Навчальний посібник містить тематику курсових проектів, алгоритм та приклад виконання завдань, рекомендації щодо оформлення та процедури захисту, рекомендовані джерела інформації. The textbook is aimed at developing the ability of higher education seekers to solve complex specialized problems in such technological processes in animal husbandry as the breeding of repair young animals, milk production, breeding and fattening cattle for meat; ability to search, process and analyze information; use of professional knowledge to make effective economically sound management decisions; awareness of the production cycle as the only mechanism of functioning of systems of keeping, selection, reproduction of animals, fodder production and feeding.
The textbook contains the topics of course projects, algorithm and example of tasks, recommendations for design and protection procedures, recommended sources of information. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17442 |
Располагается в коллекциях: | Підручники, посібники
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|