|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17616
|
| Название: | Аналіз годівлі норок в умовах ТОВ «Надгран» Житомирської області |
| Другие названия: | Analysis of mink feeding in the conditions of LLC "Nadgran" of Zhytomyr region |
| Авторы: | Блажієвський, Р. В. Blazhievsky, R. |
| Ключевые слова: | годівля feeding утримання maintenance техніка годівлі feeding technique шеди sheds раціони годівлі feeding rations |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Поліський національний університет |
| Библиографическое описание: | Блажієвський Р. В. Аналіз годівлі норок в умовах ТОВ «Надгран» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2025. – 29 с. |
| Аннотация: | У кваліфікаційній роботі наведена характеристика господарства ТОВ «Надгран», а також особливості годівлі та утримання норок. Наведені висновки та пропозиції виробництву.
У власності господарства 200 голів самців, 300 голів самок. На одну самку отримано – 4,5 голови приплоду. На звірофермі ТОВ «Надгран» реалізовано кліткову систему утримання норок, що передбачає їх розміщення в клітках, піднятими на 70 см над землею та захищеними навісом (шеди). Корм для норок являє собою фарш із понад 20 інгредієнтів, таких як
премікси, мінерали, сіль та кісткове борошно. Склад фаршу змінюється відповідно до пори року. Годування відбувається двічі на добу– вранці та ввечері. Вагітним самкам призначено 3-4-разове годування. The qualification work provides a characteristic of the LLC "Nadgran" farm,
as well as the features of feeding and keeping mink. Conclusions and suggestions
for production are given. The farm owns 200 males, 300 females. One female received 4.5 offspring. At the animal farm LLC "Nadgran" a cage system for keeping mink was implemented, which involves placing them in cages raised 70 cm above the ground and protected by a canopy (sheds). Mink food is a minced meat with more than 20 ingredients, such as
premixes, minerals, salt and bone meal. The composition of the minced meat changes according to the season. Feeding occurs twice a day- in the morning and in the evening. Pregnant females are prescribed 3-4 feedings. |
| URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17616 |
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|