DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17653

Название: Оцінка раціонів годівлі перепілок в умовах ФГ «Миколай» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of Quail Feeding Rations under the Conditions of "Mykolai" Farm in Zhytomyr Oblast
Авторы: Голубовський, І. А.
Holubovskyi, I.
Ключевые слова: раціони
rations
годівля
feeding
перепілки
quails
Дата публикации: 2025
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Голубовський І. А. Оцінка раціонів годівлі перепілок в умовах ФГ «Миколай» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. біоресурсів, тваринництва та аквакультури ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2025. – 32 с.
Аннотация: У роботі досліджено склад та продуктивну дію комбікорму для перепілок, розробленого з метою забезпечення їх фізіологічних потреб та високої несучості. Визначено, що комбікорм включає збалансовану суміш енергетичних (кукурудза, пшениця), білкових (соняшниковий та соєвий шроти, рибне та м'ясо-кісткове борошно), вітамінно-мінеральних (дріжджі кормові, трав'яне борошно, крейда, сіль кухонна, премікс) компонентів. Детально охарактеризовано роль кожного інгредієнта у забезпеченні енергією, білком, незамінними амінокислотами, вітамінами, макро- та мікроелементами, необхідними для формування яєць, росту та підтримки метаболічних процесів і здоров'я птиці.
The work investigates the composition and productive effect of compound feed for quails, developed to meet their physiological needs and high egg production. It was determined that the compound feed includes a balanced mixture of energy (corn, wheat), protein (sunflower and soybean meal, fish and meat-and bone meal), vitamin and mineral (feed yeast, grass meal, chalk, table salt, premix) components. The role of each ingredient in providing energy, protein, essential amino acids, vitamins, macro- and microelements necessary for egg formation, growth, and maintenance of metabolic processes and poultry health is described in detail.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/17653
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Holubovskyi_IA_KR_204_2025.pdf585,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет