| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
 
Матеріали конференцій >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1777
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Біохімічний склад плодів персику за органічної технології вирощування в умовах Південного степу України |  
| Авторы:  | Герасько, Т. В. |  
| Ключевые слова:  | органічна технологія якісні показники плодів біологічний захист біохімічний склад плодів дисперсійний аналіз маса плоду |  
| Дата публикации:  | 2014 |  
| Издатель:  | Полісся |  
| Библиографическое описание:  | Герасько Т. В. Біохімічний склад плодів персику за органічної технології вирощування в умовах Південного степу України / Т. В. Герасько // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2014. – С. 223–225. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1777 |  
| ISBN:  | 978-966-655-728-8 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |