Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
---Ветеринарної медицини >
---Кафедра нормальної і патологічної морфології, гігієни та експертизи >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2228
|
Название: | Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс» |
Другие названия: | Comparative analysis of quality of products of stope of chicken, which is grown in a private economy and on a complex «Agromars» |
Авторы: | Котелевич, В. А. Cothelevych, V. Бурківська, Д. А. Burkivska, D. |
Ключевые слова: | якість та безпека продуктів забою м’ясо курей органолептичні і біохімічні показники м’язова тканина мікроорганізми |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Ветінформ |
Библиографическое описание: | Котелевич В. А. Порівняльний аналіз якості продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс» / В. А. Котелевич, Д. А. Бурківська // Ветеринарна медицина України. – 2013. – № 4 (206). − С. 33−34. |
Аннотация: | Наведено результати порівняльного аналізу якості й безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному секторі та на комплексі. М’ясо птиці досліджено органолептично, біохімічно й бактеріологічно. За результатами досліджень встановлено, що м’ясо курей з приватного сектору значно перевищує за якістю м’ясо ТМ «Гаврилівські курчата». |
Описание: | In the article the resulted results of com-parative analysis of quality and safety of pro-ducts of backwall of chicken, grown in a pri-vate sector and on a complex. The organo leptical, biochemical, bacterio-
logic examinations of chicken are conducted. It is set as a result of our researches, that chickens from private a sector
considerably exceeds quality of the «Gavrilovski kurchata». |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2228 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|