| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 
Факультети >
 
Економіки та менеджменту >
 
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
 
Статті >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3081
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Проблеми розвитку ринку та цінова конкурентоспроможність м'ясопродукції України |  
| Другие названия:  | Рroblems of the market and price competitiveness  of meat in Ukraine |  
| Авторы:  | Кільніцька, О. С. Kilnitska, O. Плотнікова, М. Ф. Plotnikova, M. |  
| Ключевые слова:  | ринок м’яса market of meat ціноутворення pricing цінова конкурентоспроможність price competitiveness рентабельність продажу profitability of sale |  
| Дата публикации:  | 2012 |  
| Издатель:  | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького |  
| Библиографическое описание:  | Кільніцька О. С. Проблеми розвитку ринку та цінова конкурентоспроможність м'ясопродукції України / О. С. Кільніцька, М. Ф. Плотнікова // Наук. вісн. Львів. нац. ун-ту вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. – 2012. – Т. 14, № 1 (51), ч. 1. – С. 290–295. |  
| Аннотация:  | В статті висвітлено стан і проблеми виробництва та переробки м’яса. Аналізується кон’юнктура ринку і цінова ситуація м’яса і м'ясопродукції України за 2000-2010 рр. Здійснено факторний аналіз цінової конкурентоспроможності продукції найбільших м’ясопереробних підприємств України за 2009-2010 роки. Обґрунтовано пропозиції щодо стабілізації виробництва та переробки м’яса в аграрному секторі економіки України та зміцнення ринкової позиції с.-г. та м’ясопереробних підприємств. |  
| Описание:  | This article analyzes the market and price situation for meat in Ukraine for 2000-2010, conducted a factor analyze of price competitiveness of the largest meat-processing enterprises in Ukraine for 2009-2010. The author proposes measures to stabilize production and meat processing in Ukraine and strengthen position in the market of agricultural and processing enterprises. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3081 |  
| Располагается в коллекциях: | Статті
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |