| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 
Факультети >
 
Лісового господарства та екології >
 
Кафедра екології >
 
Статті >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/3632
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Обґрунтування технології миття та режимів висушування сировини валеріани лікарської (Valeriana officinalis L.) |  
| Другие названия:  | Justification technologies washing and drying the raw mode Valeriana officinalis L. |  
| Авторы:  | Ковтуник, І. М. Світельський, М. М. Svitelskyi, M. |  
| Ключевые слова:  | валеріана лікарська Valeriana officinalis L. температура води water temperature режими сушіння drying modes кореневища з коренями rhizomes with roots |  
| Дата публикации:  | 2004 |  
| Издатель:  | Уманський державний аграрний університет |  
| Библиографическое описание:  | Ковтуник І. М. Обґрунтування технології миття та режимів висушування сировини валеріани лікарської (Valeriana officinalis L.) / І. М. Ковтуник, М. М. Світельський // Збірник наукових праць Уманського державного аграрного університету. − 2004. − Вип. 58. − С. 317−326. |  
| Аннотация:  | У статті приведені результати досліджень щодо впливу температури води, тривалості миття та режимів висушування кореневищ валеріани лікарської (Valeriana officinalis L.) на вміст в них діючих речовин. |  
| Описание:  | In the article the results of studies on the impact water temperature, duration of washing and drying modes rhizomes of Valeriana officinalis L. content in them active ingredients. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3632 |  
| ISSN:  | 0134-6393 |  
| Располагается в коллекциях: | Статті
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |