|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5340
|
| Название: | Інституційний механізм формування пропозиції органічної продукції |
| Авторы: | Гуцаленко, О. О. |
| Ключевые слова: | інституції пропозиції органічної продукції PEST-аналіз STEEPLE-аналіз інститути ринку органічної продукції |
| Дата публикации: | 2015 |
| Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |
| Библиографическое описание: | Гуцаленко О. О. Інституційний механізм формування пропозиції органічної продукції / О. О. Гуцаленко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 117–121. |
| Аннотация: | Формування та стійке ефективне функціонування ринку органічної продукції залежить від розвитку якісних формальних та неформальних інститутів та інституцій, які в змозі забезпечити прозорі правила гри для товаровиробників, що матиме стимулюючі важелі для підвищення їх рівня виробничої діяльності. Так, О.Г. Шпикуляк виділяє два основних напрями формування ринку – економічний, який виражається через економіко-функціональні механізми, та інституціональний, що поєднує в собі ринкові та державні інститути. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5340 |
| ISBN: | 978-966-655-759-2 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|