|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5547
|
| Название: | Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунті |
| Авторы: | Дубовий, В. І. Dubovy, V. Ткалич, В. В. Tkalych, V. Дубова, І. В. Dubova, I. Стежко, О. В. Stezhko, O. Табакаєва, М. Г. Tabakaieva, M. Лукомський, О. М. Lukomskiy, O. |
| Ключевые слова: | здорове харчування агровиробництво мінеральні елементи |
| Дата публикации: | 2015 |
| Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |
| Библиографическое описание: | Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунті / В. І. Дубовий, В. В. Ткалич, І. В. Дубова [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 463–470. |
| Аннотация: | Щороку навантаження на довкілля зростає, особливо у сільському господарстві. Дана галузь є не лише забрудником, але й потерпає від антропогенного впливу різних сфер діяльності. Тому доцільність впровадження органічного виробництва зумовлена, насамперед, необхідністю покращення екологічного стану навколишнього природного середовища та здоров'я населення. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5547 |
| ISBN: | 978-966-655-759-2 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|