| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
 
Матеріали конференцій >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5587
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Продовольча доступність: види і методи оцінки |  
| Авторы:  | Федулова, І. В. |  
| Ключевые слова:  | харчування людини норма харчування динаміка калорійності |  
| Дата публикации:  | 2015 |  
| Издатель:  | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |  
| Библиографическое описание:  | Федулова І. В. Продовольча доступність: види і методи оцінки / І. В. Федулова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 286–291. |  
| Аннотация:  | Доступність – здійсненність, досяжність бажаного. Продовольчу доступність потрібно розглядати в фізичному і економічному аспектах. Фізичний аспект визначається можливістю держави виробити і доставити до населення харчові продукти у обсязі, необхідному для забезпечення повноцінного харчування людини, відповідної якості. Економічний аспект визначається купівельною спроможністю населення, тобто можливістю купувати на ринку або виробляти в
особистому господарстві продукти харчування у кількості та Асортименті, що забезпечує нормальний рівень життя і здоров'я людини. Це доступ до продовольчих ресурсів всіх верств населення за рахунок наявного
платоспроможного попиту. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5587 |  
| ISBN:  | 978-966-655-759-2 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |