|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7536
|
| Название: | Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК |
| Другие названия: | Структуризация как фактор постоянного развития хлебопродуктового подкомплекса АПК |
| Авторы: | Плотнікова, М. Ф. Плотникова, М. Ф. Plotnikova, M. |
| Ключевые слова: | виробництво зерна хлібопродуктовий підкомплекс агропромислові компанії зерновиробниче підприємство |
| Дата публикации: | 2006 |
| Издатель: | Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва |
| Библиографическое описание: | Плотнікова М. Ф. Структуризація як чинник сталого розвитку хлібопродуктового підкомплексу АПК / М. Ф. Плотнікова // Вісн. Харківського нац. аграр. ун-ту. Сер. Економіка АПК і природокористування. – 2006. – № 2. – С. 248–253. |
| Аннотация: | Розкрито основні проблеми розвитку хлібопродуктового підкомплексу в Житомирській області. Відзначаються спад виробництва та основні чинники, що його зумовили. Одним зі шляхів виходу з кризи запропоновано посилення інтеграційних процесів та організацію агропромислових компаній корпоративного типу. Раскрыто основные проблемы развития хлебопродуктового подкомплекса в Житомирской области. Обозначаются спад производства и основные его причины. Одним из путей выхода из кризиса предложено усиление интегральных процессов и организация агропромышленных компаний корпоративного типа. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7536 |
| Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|