|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8442
|
| Название: | Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів |
| Авторы: | Бобер, А. В. Bober, A. Проценко, Л. В. Protsenko, L. |
| Ключевые слова: | сорти хмелю біохімія хмелю дегустаційна оцінка хмелю переробка хмелю |
| Дата публикации: | 2017 |
| Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
| Библиографическое описание: | Бобер А. В. Оцінка пивоварних якостей гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів / А. В. Бобер, Л. В. Проценко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 49–53. |
| Аннотация: | Хміль та продукти його переробки (хмелепродукти) – найбільш дорога і дефіцитна сировина, що використовується під час виробництва пива. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8442 |
| ISBN: | 978-966-8706-89-9 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|