| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
 
Матеріали конференцій >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9362
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Особливості мотивації екологічно орієнтованої поведінки споживачів органічної сільськогосподарської продукції |  
| Авторы:  | Шкуратов, О. І. Shkuratov, О. |  
| Ключевые слова:  | екологічний маркетинг ринок органічної продукції органічне сільське господарство |  
| Дата публикации:  | 2018 |  
| Издатель:  | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |  
| Библиографическое описание:  | Шкуратов О. І. Особливості мотивації екологічно орієнтованої поведінки споживачів органічної сільськогосподарської продукції / О. І. Шкуратов / Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 511–515. |  
| Аннотация:  | У сучасних умовах, з метою створення повноцінного ринку органічної сільськогосподарської продукції, зростає значення активізації маркетингового інструментарію: по-перше – як інтегратора попиту та пропозиції, по-друге – як засобу для задоволення потреб у органічній продукції і формування мотивації споживачів цієї продукції. Загалом, маркетинг розглядається як провідна функція управління, визначає не тільки ринкову, а й виробничу політику будь-якої організації, в тому числі і сільськогосподарської. У такому трактуванні метою системи управління, орієнтованої на маркетингові принципи, буде спрямованість на вирішення завдань з урахуванням всіх видів ресурсів. Крім того, якщо ми говоримо про органічну продукцію, то маркетинг відіграє значиму роль у процесах забезпечення високої якості продукції, передбачається в рамках міжнародних стандартів по системі якості, яка охоплює всі стадії життєвого циклу продукції. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9362 |  
| ISBN:  | 978-966-8706-99-8 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |