|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/9930
|
| Название: | Особливості формування продуктивності жита озимого за використання препаратів біологічного походження |
| Авторы: | Савчук, О. І. Savchuk, O. Кошицька, Н. А. Koshytska, N. Гуреля, В. В. Hurelia, V. |
| Ключевые слова: | органічне виробництво жито озиме фотосинтез фотосинтетичний потенціал озимого жита |
| Дата публикации: | 2019 |
| Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
| Библиографическое описание: | Савчук О. І. Особливості формування продуктивності жита озимого за використання препаратів біологічного походження / О. І. Савчук, Н. А. Кошицька, В. В. Гуреля // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VII Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2019. – С. 357–363. |
| Аннотация: | Жито озиме – традиційна, найбільш цінна поліська культура, зерно якої використовують для виробництва хлібопекарського борошна, що має високі харчові властивості. Проте вітчизняний титул «житниці Європи» стрімко втрачає свою популярність – площі посівів продовжують скорочуватись, понижаючи планку «антирекордних» обсягів виробництва [1]. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9930 |
| ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|