DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут тваринництва та ветеринарії >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1037

Название: Вплив терміну використання стільників та способу первинної обробки на якість меду
Авторы: Кривий, М. М.
Лісогурська, О. В.
Лісогурська, Д. В.
Фурман, С. В.
Бурлак, Л. В.
П’ясківський, В. М.
Ключевые слова: мед
якість меду
фільтрування меду
Дата публикации: 2014
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Вплив терміну використання стільників та способу первинної обробки на якість меду / М. М. Кривий, О. В. Лісогурська, Д. В. Лісогурська [та ін.] // Наукові читання – 2014 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – Т. 1. – С. 52–54.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1037
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nauk_chut_2014_52-54.pdf249,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет