DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Statistics

Total Visits

Views
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» 489

Total Visits per Month

Январь 2024 Февраль 2024 Март 2024 Апрель 2024 Май 2024 Июнь 2024 Июль 2024
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» 5 5 11 3 6 7 4

File Downloads

Views
Gonchar_DI_KR_204_2020.pdf 216
KR_Gonchar_DI_204_2020.pdf 2

Top Country Views

Views
Украина 348

Top City Views

Views

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет