Institutional Repository of Polissia National University >
Statistics
Total Visits
|
Views |
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
|
489
|
Total Visits per Month
|
Январь 2024
|
Февраль 2024
|
Март 2024
|
Апрель 2024
|
Май 2024
|
Июнь 2024
|
Июль 2024
|
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
|
5
|
5
|
11
|
3
|
6
|
7
|
4
|
File Downloads
|
Views |
Gonchar_DI_KR_204_2020.pdf
|
216
|
KR_Gonchar_DI_204_2020.pdf
|
2
|
Top Country Views
Top City Views
|