Institutional Repository of Polissia National University >
Statistics
Total Visits
|
Views |
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
|
531
|
Total Visits per Month
|
Июль 2024
|
Август 2024
|
Сентябрь 2024
|
Октябрь 2024
|
Ноябрь 2024
|
Декабрь 2024
|
Январь 2025
|
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
|
6
|
4
|
10
|
3
|
8
|
11
|
4
|
File Downloads
|
Views |
Gonchar_DI_KR_204_2020.pdf
|
281
|
KR_Gonchar_DI_204_2020.pdf
|
2
|
Top Country Views
Top City Views
|