DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >

Statistics

Total Visits

Views
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» 531

Total Visits per Month

Июль 2024 Август 2024 Сентябрь 2024 Октябрь 2024 Ноябрь 2024 Декабрь 2024 Январь 2025
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» 6 4 10 3 8 11 4

File Downloads

Views
Gonchar_DI_KR_204_2020.pdf 281
KR_Gonchar_DI_204_2020.pdf 2

Top Country Views

Views

Top City Views

Views

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет