DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11053

Название: Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів
Другие названия: Специализация территории как ключевой признак гастрономических туристических продуктов
Territorial specialization as a key feature of gastronomic tourism products
Авторы: Нестерчук, І. К.
Нестерчук, И. К.
Nesterchuk, I.
Ключевые слова: гастрономічний туристичний продукт
гастрономический туристический продукт
gastronomic tourist product
гастрономічний турист
гастрономический турист
gastronomic tourist
мотиви мандрівки
мотивы путешествия
travel motives
цільові групи
целевые группы
target groups
територія Правобережного Полісся
территория Правобережного Полесья
Right-bank Polissya territory
Дата публикации: 2019
Издатель: Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Библиографическое описание: Нестерчук І. К. Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів / І. К. Нестерчук // Наукові записки. Сер. Географія / Вінницький ДПУ ім. М. Коцюбинського. – 2019. – Вип. 31, № 3–4. – С. 98–107.
Аннотация: Флагманський продукт кожної дестинації, а зокрема Правобережного Полісся етнічно маркований. Тому у регіонах України набирає обертів гастрономічний туризм. І додатковий стимул гастрономічному тренду надають регіональні бренди. Так як наразі до них прикута особлива увага. Харчування є важливим засобом проникнення в іншу культуру. Визначне місце в туризмі займає кулінарія / їжа. Гастрономія є частиною туристичного продукту або невід'ємною частиною туристської дестинації. Місцеві страви є атрибутом дестинації, додаючи відчуттів до загального туристичного враження. В умовах нової економіки і наростаючої конкуренції в сфері туризму, використання гастрономії як одного з головних чинників конкурентоспроможності може зіграти вирішальну роль у розвитку регіону або країни, формуванні його / її іміджу на світовій арені і, отже, залучення туристичного потоку. Метою статті авторське тлумачення дефініцій «гастрономічний туристичний продукт», «гастрономічний турист», «гастрономічний тур». Комплексна характеристика цільових груп туристів, мотивів подорожей, навігації, закладів розміщення територією Правобережного Полісся. Успіх комерційної діяльності на ринку туризму визначається в першу чергу привабливим гастрономічним туристичним продуктом. Ідея створення гастрономічного туристичного продукту змушує пильно поглянути на систему поведінки клієнта та створити унікальну гастрономічну програму.
Флагманский продукт каждой дестинации, а в частности Правобережного Полесья этнически маркированный. Поэтому в регионах Украины набирает обороты гастрономический туризм. И дополнительный стимул гастрономического тренда предоставляют региональные бренды. Так как сейчас к ним приковано особое внимание. Питание является важным средством проникновения в другую культуру. Значительное место в туризме занимает кулинария / еда. Гастрономия является частью туристического продукта или неотъемлемой частью туристской дестинации. Местные блюда являются атрибутом дестинации, добавляя ощущений к общему туристическому впечатлению. В условиях новой экономики и нарастающей конкуренции в сфере туризма, использование гастрономии как одного из главных факторов конкурентоспособности может сыграть решающую роль в развитии региона или страны, формировании его / ее имиджа на мировой арене и, следовательно, привлечение туристического потока. Целью статьи авторское толкование дефиниций «гастрономический туристический продукт», «гастрономический турист», «гастрономический тур». Комплексная характеристика целевых групп туристов, мотивов путешествий, навигации, средств размещения по территории Правобережного Полесья. Успех коммерческой деятельности на рынке туризма определяется в первую очередь привлекательным гастрономическим туристическим продуктом. Идея создания гастрономического туристического продукта заставляет пристально взглянуть на систему поведения клиента и создать уникальную гастрономическую программу.
The flagship product of every destination, including the Right-bank Polissya, is ethnically labeled. That is why gastronomic tourism is gaining momentum in the regions of Ukraine. And an additional stimulus to the gastronomic trend is provided by regional brands. Because special attention is now on them. Nutrition is an important means of penetrating another culture. Cooking / food occupies a prominent place in tourism. Gastronomy is a part of the tourist product or an integral part of the tourist destination. Local dishes are an attribute of the destination, adding to the feeling of a general tourist impression. In the context of a new economy and increasing competition in tourism, the using of gastronomy as one of the main factors of competitiveness can play a decisive role in the development of a region or country, forming its image on the world stage and, consequently, the attraction of tourist flow. The purpose of the article is the author's interpretation of the definitions «gastronomic tourist product», «gastronomic tourist», «gastronomic tour». Integrated characteristics of target groups of tourists, motives for travel, navigation, establishments on the Right-bank Polissya territory. The success of commercial activity in the tourism market is determined primarily by an attractive gastronomic tourism product. The idea of creating a gastronomic tourism product makes one look closely at the customer's behavior system to create a unique gastronomic program.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11053
ISSN: 2312-2110
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
NZVDPU_2019_31_3-4_98-107.pdf334 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет