DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12056

Название: Спосіб захисту декоративних культур від борошнисторосяних та іржастих мікозів
Другие названия: Method of protecting ornamental crops from powdery mildew and rusty mycoses
Авторы: Ключевич, М. М.
Kliuchevych, M.
Чумак, П. Я.
Chumak, P.
Вигера, С. М.
Vygera, S.
Ключевые слова: декоративні культури
decorative crops
борошниста роса
powdery mildew
іржа рослин
rust plants
мікози
mycoses
захист
protection
Дата публикации: 25-Апр-2019
Издатель: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Библиографическое описание: Пат. 133851 Україна, МПК А01G 13/00, А01N 61/02, А01Р 3/00. Спосіб захисту декоративних культур від борошнисторосяних та іржастих мікозів / Ключевич М. М., Чумак П. Я., Вигера С. М. ; заявник і патентовласник Житомирський нац. агроекол. ун-т. – № u201811176 ; заявл. 14.11.2018 ; дата публікації 25.04.2019, Бюл. № 8.
Аннотация: Спосіб захисту декоративних культур від борошнисторосяних та іржастих мікозів включає використання композиційного препарату, що містить майонез із жирністю 35 % та бішофіт, на 10 л води: майонезу – 150–200 г, бішофіту – 100–150 г. Зокрема на трояндах, яблуні, барбарисі тощо, застосовують в межах максимального показника, а на рододендронах – мінімального.
The method of protecting ornamental crops from powdery mildew and rust fungi includes the use of a composite preparation containing mayonnaise with a fat content of 35% and bischofite, on 10 liters of water: mayonnaise – 150–200 g, bischofite – 100–150 g. In particular, on roses, apple trees, barberries etc., are used within the maximum value, and on rhododendrons – the minimum.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12056
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
DPUIIV_2019_8_3.pdf139,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет