|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Патенти >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12056
|
Название: | Спосіб захисту декоративних культур від борошнисторосяних та іржастих мікозів |
Другие названия: | Method of protecting ornamental crops from powdery mildew and rusty mycoses |
Авторы: | Ключевич, М. М. Kliuchevych, M. Чумак, П. Я. Chumak, P. Вигера, С. М. Vygera, S. |
Ключевые слова: | декоративні культури decorative crops борошниста роса powdery mildew іржа рослин rust plants мікози mycoses захист protection |
Дата публикации: | 25-Апр-2019 |
Издатель: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Библиографическое описание: | Пат. 133851 Україна, МПК А01G 13/00, А01N 61/02, А01Р 3/00. Спосіб захисту декоративних культур від борошнисторосяних та іржастих мікозів / Ключевич М. М., Чумак П. Я., Вигера С. М. ; заявник і патентовласник Житомирський нац. агроекол. ун-т. – № u201811176 ; заявл. 14.11.2018 ; дата публікації 25.04.2019, Бюл. № 8. |
Аннотация: | Спосіб захисту декоративних культур від борошнисторосяних та іржастих мікозів включає використання композиційного препарату, що містить майонез із жирністю 35 % та бішофіт, на 10 л води: майонезу – 150–200 г, бішофіту – 100–150 г. Зокрема на трояндах, яблуні, барбарисі тощо, застосовують в межах максимального показника, а на рододендронах – мінімального. The method of protecting ornamental crops from powdery mildew and rust fungi includes the use of a composite preparation containing mayonnaise with a fat content of 35% and bischofite, on 10 liters of water: mayonnaise – 150–200 g, bischofite – 100–150 g. In particular, on roses, apple trees, barberries etc., are used within the maximum value, and on rhododendrons – the minimum. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12056 |
Располагается в коллекциях: | Патенти
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|