DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12065

Название: Спосіб покращення якості зеленої маси
Другие названия: A way to improve the quality of green mass
Авторы: Вигера, С. М.
Vigera, S.
Ключевич, М. М.
Kliuchevych, M.
Коваленко, В. П.
Kovalenko, V.
Ключевые слова: люцерна
alfalfa
зелена маса
green mass
якість
quality
спосіб посіву
method of sowing
підсів культур
sowing of crops
тритикале озиме
winter triticale
жито озиме
winter wheat
Дата публикации: 10-Сен-2014
Издатель: Державна служба інтелектуальної власності України
Библиографическое описание: Пат. 92839 Україна, МПК А01С 14/00. Спосіб покращення якості зеленої маси / Вигера С. М., Ключевич М. М., Коваленко В. П. ; заявник і патентовласник Нац. ун.-т біоресурсів і природокористування України. – № u201402506 ; заявл. 13.03.2014 ; дата публікації 10.09.2014, Бюл. № 17.
Аннотация: Спосіб покращення якості зеленої маси включає вирощування насіннєвої люцерни широкорядним способом з підсівом культур. В останній рік її вирощування в другій-третій декаді вересня у межах поля проводиться суцільний підсів сумішок насіння тритикале озимого, жита та вики озимих з нормою витрати 160 кг/га та у співвідношенні 1:1:0,8.
A method of improving the quality of green mass includes growing alfalfa seeds wide-row method with sowing of crops. In the last year of its cultivation in the second or third decade September within the field is a continuous sowing of mixtures of seeds of winter triticale, rye and winter crops with a consumption rate of 160 kg/ha and in a ratio of 1:1:0.8.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12065
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
DPUIIV_2014_17_3.pdf134,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет