Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Патенти >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12067
|
Название: | Спосіб підвищення продуктивності зеленої маси в посівах насіннєвої люцерни |
Другие названия: | The method of increasing the productivity of green mass in crops of alfalfa seeds |
Авторы: | Вигера, С. М. Vigera, S. Ключевич, М. М. Kliuchevych, M. Меженська, Л. О. Mezhenska, L. |
Ключевые слова: | люцерна alfalfa зелена маса green mass підвищення продуктивності productivity increase підсів сумішок sowing of mixes |
Дата публикации: | 10-Сен-2014 |
Издатель: | Державна служба інтелектуальної власності України |
Библиографическое описание: | Пат. 92923 Україна, МПК А01С 14/00. Спосіб підвищення продуктивності зеленої маси в посівах насіннєвої люцерни / Вигера С. М., Ключевич М. М., Меженська Л. О. ; заявник і патентовласник Нац. ун.-т біоресурсів і природокористування України. – № u201403562 ; заявл. 07.04.2014 ; дата публікації 10.09.2014, Бюл. № 17. |
Аннотация: | Спосіб підвищення продуктивності зеленої маси у посівах насіннєвої люцерни складається з вирощування люцерни широкорядним способом. В останній рік у другій – третій декаді вересня у межах поля додатково проводиться суцільний підсів сумішок насіння пшениці, тритикале та жита озимих у співвідношенні 1:1:1 та нормою витрати 170 кг/га. The method of increasing the productivity of green mass in alfalfa seed crops consists of growing alfalfa in a wide row. In the last year, in the second – third decade of September, within the field, a continuous sowing of mixtures of wheat, triticale and winter rye seeds in the ratio of 1:1:1 and a consumption rate of 170 kg/ha. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12067 |
Располагается в коллекциях: | Патенти
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|