DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12734

Название: Теоретичні аспекти технології виробництва нативного воску для фармації та косметики
Другие названия: Theoretical aspects of natural wax production technology for pharmacy and cosmetics
Авторы: П’ясківський, В. М.
Pyaskovsky, V.
Вербельчук, Т. В.
Verbelchuk, Т.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Ключевые слова: віск бджолиний вибілений
beeswax bleached
технологія
technology
фармація
pharmacy
Дата публикации: 2020
Издатель: ДВНЗ «Ужгородський національний університет»
Библиографическое описание: П’ясківський В. М. Теоретичні аспекти технології виробництва нативного воску для фармації та косметики / В. М. П’ясківський, Т. В. Вербельчук, С. П. Вербельчук // Сучасні аспекти збереження здоров’я людини : зб. пр. ХІІІ Міжнар. міждисциплін. наук.-практ. конф., 3–4 квіт. 2020 р. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2020. – С. 211–213.
Аннотация: Бджолиний віск бажаний у фармації. Запропоновано технологічні прийоми виробництва вибіленого нативного воску. Віск буде звільнений від невоскоподібних компонентів із збереженням медико-хімічних властивостей, кристалічної структури, освітленням на сонці.
Beeswax is desirable in pharmacy. Technological methods of production of bleached native wax are offered. The wax will be released from nonwaxy components with preserved physician-chemical properties, crystalline structure, illuminated in the sun.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12734
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
SAZZL_2020_211-213.pdf503,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет