DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини та тваринництва >
Кафедра біоресурсів, тваринництва та аквакультури >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12906

Название: Методичні підходи щодо підготовки презентаційних матеріалів у галузі органічного тваринництва
Другие названия: Methodical approaches to the preparation of presentation materials in the field of organic livestock
Авторы: Ковальчук, І. В.
Kovalchuk, I.
Слюсар, М. В.
Slyusar, M.
Ковальчук, І. І.
Kovalchuk, I.
Ключевые слова: органічне землеробство
organic farming
органічне тваринництво
organic livestock
традиційне тваринництво
traditional livestock
Issue Date: 2020
Издатель: Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти
Библиографическое описание: Ковальчук І. В. Методичні підходи щодо підготовки презентаційних матеріалів у галузі органічного тваринництва / І. В. Ковальчук, М. В. Слюсар, І. І. Ковальчук // Органічне агровиробництво: освіта і наука : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., 4 листоп. 2020. – К. : Науково-методичний центр ВФПО, 2020. – С. 215–217.
Аннотация: Органічне землеробство дає відповіді на велику кількість питань і проблем сучасного сільського господарства, розвитку сільських територій, якості продуктів харчування і відповідно здоров’я населення. Як мультифункціональна модель, органічне землеробство має свої економічні, соціальні, екологічні завдання і ґрунтується на місцевих ресурсах, вимагає більше робочої сили порівняно з традиційним сільським господарством, бережливого відношення до довкілля поряд з виробництвом якісних біопродуктів.
Organic farming provides answers to many questions and problems of modern agriculture, rural development, food quality and, accordingly, public health. As a multifunctional model, organic farming has its economic, social, environmental objectives and is based on local resources, requires more labor compared to traditional agriculture, respect for the environment along with the production of quality organic products.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12906
ISBN: 978-617-7283-42-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
MK_OAVON_2020_215-217.pdf222,79 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University