DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12907

Название: Спеціалізація «Бджільництво» – як складова ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Другие названия: Specialization «Beekeeping» – as a component of ЕPP «Technology of production and processing of livestock products»
Авторы: Ковальчук, І. В.
Kovalchuk, I.
Лісогурська, Д. В.
Lisogurska, D.
Слюсар, М. В.
Slyusar, M.
Ковальчук, І. І.
Kovalchuk, I.
Ключевые слова: компетентність
competence
продукти бджільництва
beekeeping products
пасіка
apiary
бджільництво
beekeeping
Дата публикации: 2020
Издатель: USAID (АГРО)
Библиографическое описание: Спеціалізація «Бджільництво» – як складова ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / І. В. Ковальчук, Д. В. Лісогурська, М. В. Слюсар, І. І. Ковальчук // Ефективне бджолозапилення: від підвищення урожайності до збереження біорізноманіття : зб. матеріалів наук.-практ. конф. з Міжнар. участю, 10 листоп. 2020 р. – К. : USAID (АГРО), 2020. – С. 94–95.
Аннотация: У публікації описано значення освітньо-професійної програми у формуванні професійних компетентностей здобувачів спеціалізації «Бджільництво». Зазначено перелік навчальних дисциплін та основні компоненти підготовки здобувачів. Відзначається, що результатами навчання після вивчення спеціалізації, мають бути здатність забезпечувати необхідні параметри та здійснювати технологічний контроль сучасних технологій виробництва продуктів бджільництва.
In a publication, the value of the educationally-professional program is reflected in the forming of professional competencies bread-winners of specialization «Beekeeping». The list of educational disciplines and basic components of the preparation of bread-winners are indicated. It is marked that by the result of studies after specialization there must be the creation of necessary parameters and the implementation of technological control of modern technologies for the production of beekeeping products.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12907
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
MK_EBZ_2020_94-95.pdf230,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет