DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13287

Название: Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the Right-Bank Polissia gastronomy potential
Другие названия: Перевантаження гастрономічних турів в умовах використання гастрономічного потенціалу Правобережного Полісся
Авторы: Nesterchuk, I.
Нестерчук, І. К.
Osipchuk, A.
Осіпчук, А. С.
Bondarenko, E.
Бондаренко, Е. Л.
Trusij, O.
Трусій, О. М.
Ivanenko, V.
Іваненко, В. О.
Chyzhevska, L.
Чижевська, Л. В.
Ключевые слова: gastronomic tour
гастрономічний тур
economic analysis of gastronomic potential
економічний аналіз гастрономічного потенціалу
Right-Bank Polissia
Правобережне Полісся
thematic cartographic models
тематичні картографічні моделі
nature-based tourism
природний туризм
tourist destinations
туристичні напрямки
Дата публикации: 2021
Издатель: University of Oradea, Romania
Библиографическое описание: Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the Right-Bank Polissia gastronomy potential / I. Nesterchuk, A. Osipchuk, E. Bondarenko [et al.] // GeoJournal of Tourism and Geosites. – 2021. – Year XIV, vol. 34, № 1. – P. 170–176.
Аннотация: The article is devoted to the development of methods for creating and updating gastronomic tours in terms of realizing the tourist potential of the Right-Bank Polissia and in connection with the demand of potential domestic and foreign tourists. The method of calculating the gastronomic potential of the Right Bank Polissia has been shown, the geovisualization of which is carried out by developing a series of author's thematic cartographic models. The map «Gastronomic tastes of the Right-Bank Polissіa festivals» will help to show the route to the Right-Bank Polissia, which contains popular gastronomic events, food museums and other infrastructural objects related to gastronomic tourism with well-thought-out logistics and price policy.
Стаття присвячена розробці методів створення та оновлення гастрономічних турів з точки зору реалізації туристичного потенціалу Правобережного Полісся та у зв'язку з попитом потенційних вітчизняних та іноземних туристів. Показано метод розрахунку гастрономічного потенціалу Правобережного Полісся, геовізуалізація якого здійснюється шляхом розробки серії авторських тематичних картографічних моделей. Карта «Гастрономічні смаки Правобережних фестивалів Полісся» допоможе показати маршрут до Правобережного Полісся, де розміщені популярні гастрономічні події, музеї продуктів харчування та інші інфраструктурні об'єкти, пов'язані з гастрономічним туризмом, з продуманою логістикою та ціновою політикою.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13287
ISSN: 2065-1198
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
GTG_2021_34_1_170-176.pdf800,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет