|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13287
|
Название: | Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the Right-Bank Polissia gastronomy potential |
Другие названия: | Перевантаження гастрономічних турів в умовах використання гастрономічного потенціалу Правобережного Полісся |
Авторы: | Nesterchuk, I. Нестерчук, І. К. Osipchuk, A. Осіпчук, А. С. Bondarenko, E. Бондаренко, Е. Л. Trusij, O. Трусій, О. М. Ivanenko, V. Іваненко, В. О. Chyzhevska, L. Чижевська, Л. В. |
Ключевые слова: | gastronomic tour гастрономічний тур economic analysis of gastronomic potential економічний аналіз гастрономічного потенціалу Right-Bank Polissia Правобережне Полісся thematic cartographic models тематичні картографічні моделі nature-based tourism природний туризм tourist destinations туристичні напрямки |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | University of Oradea, Romania |
Библиографическое описание: | Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the Right-Bank Polissia gastronomy potential / I. Nesterchuk, A. Osipchuk, E. Bondarenko [et al.] // GeoJournal of Tourism and Geosites. – 2021. – Year XIV, vol. 34, № 1. – P. 170–176. |
Аннотация: | The article is devoted to the development of methods for creating and updating gastronomic tours in terms of realizing the tourist potential of the Right-Bank Polissia and in connection with the demand of potential domestic and foreign tourists. The method of calculating the gastronomic potential of the Right Bank Polissia has been shown, the geovisualization of which is carried out by developing a series of author's thematic cartographic models. The map «Gastronomic tastes of the Right-Bank Polissіa festivals» will help to show the route to the Right-Bank Polissia, which contains popular gastronomic events, food museums and other infrastructural objects related to gastronomic tourism with well-thought-out logistics and price policy. Стаття присвячена розробці методів створення та оновлення гастрономічних турів з точки зору реалізації туристичного потенціалу Правобережного Полісся та у зв'язку з попитом потенційних вітчизняних та іноземних туристів. Показано метод розрахунку гастрономічного потенціалу Правобережного Полісся, геовізуалізація якого здійснюється шляхом розробки серії авторських тематичних картографічних моделей. Карта «Гастрономічні смаки Правобережних фестивалів Полісся» допоможе показати маршрут до Правобережного Полісся, де розміщені популярні гастрономічні події, музеї продуктів харчування та інші інфраструктурні об'єкти, пов'язані з гастрономічним туризмом, з продуманою логістикою та ціновою політикою. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13287 |
ISSN: | 2065-1198 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|