DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1329

Название: Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху
Авторы: Дацко, О. Б.
Ключевые слова: галузі АПК
м’ясна галузь
споживча кооперація
Дата публикации: 2014
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Дацко О. Б. Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху / О. Б. Дацко // Кооперативні читання: 2014 : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 27–29 берез. 2014 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – С. 146–151.
Аннотация: Ресурсний потенціал підприємств м’ясопродуктового підкомплексу має важливе значення для національної економіки країни, забезпечуючи її продовольчу безпеку. Це одна з найважливіших продуктових вертикалей (виробництва і переробки) продукції варинництва. Від рівня розвитку м’ясопродуктового підкомплексу залежить фінансово-економічний стан сільськогосподарських підприємств, котрі вирощують худобу і птицю, м’ясопереробних підприємств, розвиток кооперації, а отже, надійне забезпечення населення країни м’ясом і м’ясопродуктами.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1329
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Cooperative_2014_146-151.pdf243,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет