Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1329
|
Название: | Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху |
Авторы: | Дацко, О. Б. |
Ключевые слова: | галузі АПК м’ясна галузь споживча кооперація |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Дацко О. Б. Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в контексті розвитку кооперативного руху / О. Б. Дацко // Кооперативні читання: 2014 : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 27–29 берез. 2014 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2014. – С. 146–151. |
Аннотация: | Ресурсний потенціал підприємств м’ясопродуктового підкомплексу має важливе значення для національної економіки країни, забезпечуючи її продовольчу безпеку. Це одна з найважливіших продуктових вертикалей (виробництва і переробки) продукції варинництва. Від рівня розвитку м’ясопродуктового підкомплексу залежить фінансово-економічний стан сільськогосподарських підприємств, котрі вирощують худобу і птицю, м’ясопереробних підприємств, розвиток кооперації, а отже, надійне забезпечення населення країни м’ясом і м’ясопродуктами. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1329 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|