|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1361
|
| Название: | Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні |
| Авторы: | Самойлик, Ю. В. Samoilyk, Yu. |
| Ключевые слова: | якість продукції безпечність продукції |
| Дата публикации: | 2013 |
| Издатель: | Полісся |
| Библиографическое описание: | Самойлик Ю. В. Передумови розвитку органічного виробництва м’яса та м’ясопродукції в Україні / Ю. В. Самойлик // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2013. – С. 190–193. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1361 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|