Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1365
|
Название: | Роль органічного виробництва у реалізації концепції сталого виробництва харчової продукції |
Авторы: | Бубела, Т. З. Воробець, О. В. |
Ключевые слова: | концепція сталого виробництва економічне зростання соціальний розвиток захист довкілля збереження біоресурсів національна екологічна політика еколого-економічна модель розвитку |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Полісся |
Библиографическое описание: | Бубела Т. З. Роль органічного виробництва у реалізації концепції сталого виробництва харчової продукції / Т. З. Бубела, О. В. Воробець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2014. – С. 130–133. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1365 |
ISBN: | 978-966-655-728-8 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|