DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1588

Название: Досвід споживчих кооперативів США: особливості організації і діяльності «Oklahoma food cooperative»
Авторы: Пантелеймоненко, А. О.
Ключевые слова: сервісні кооперативи
кооперативні відносини
Дата публикации: 2012
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Пантелеймоненко А. О. Досвід споживчих кооперативів США: особливості організації і діяльності «Oklahoma food cooperative» / А. О. Пантелеймоненко // Кооперативний маркетинг в агробізнесі: проблеми і перспективи розвитку в Україні : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. Міжнар. року кооперативів, 5–7 квіт. 2012 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2012. – С. 369–373.
Аннотация: Відображено особливості організації і діяльності «Оklahoma food cooperative» (США, штат Оклохома). Обґрунтовано можливість успішного забезпечення економічних інтересів товаровиробників і споживачів у межах споживчого кооперативу. Акцентовано на важливості урахування досвіду названого кооперативу в українській кооперативній практиці.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1588
ISBN: 978-966-8706-61-5
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Cooperative_marketing_369-373.pdf206,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет