DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/1777

Название: Біохімічний склад плодів персику за органічної технології вирощування в умовах Південного степу України
Авторы: Герасько, Т. В.
Ключевые слова: органічна технологія
якісні показники плодів
біологічний захист
біохімічний склад плодів
дисперсійний аналіз
маса плоду
Дата публикации: 2014
Издатель: Полісся
Библиографическое описание: Герасько Т. В. Біохімічний склад плодів персику за органічної технології вирощування в умовах Південного степу України / Т. В. Герасько // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2014. – С. 223–225.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/1777
ISBN: 978-966-655-728-8
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organic_2014_223-225.pdf237,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет