Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2208
|
Название: | Забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю в Житомирській області |
Авторы: | Куровська, Н. О. Kurovska, N. Палига, В. Д. |
Ключевые слова: | хмелярство хмелепродукція хмелесировина пивоварна промисловость конкурентоспроможність продукції хмелярства |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | Житомирський державний університет ім. І. Франка |
Библиографическое описание: | Куровська Н. О. Забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю в Житомирській області / Н. О. Куровська, В. Д. Палига // Розвиток агробізнесу в Україні: проблеми, пріоритети, перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 10-річчю ф-ту аграр. менеджменту, 25–27 берез. 2010 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2010. – С. 235–238. |
Аннотация: | Розглянуто умови забезпечення конкурентоспроможності виробництва хмелю. Визначено основні фактори, які формують
якісні властивості хмелю. Обґрунтовано основні шляхи забезпечення необхідного рівня конкурентоспроможності вітчизняної хмелепродукції. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2208 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|