Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра нормальної і патологічної морфології, гігієни та експертизи >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2230
|
Название: | Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс» |
Другие названия: | Comparative analysis of quality and safety of poultry raising, which has been grown in the private sector and complex «Agromars» |
Авторы: | Котелевич, В. А. Cothelevych, V. Бурківська, Д. А. Burkivska, D. |
Ключевые слова: | якість та безпека продуктів забою м’ясо курей органолептичні і біохімічні показники м’язова тканина мікроорганізми |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Ветінформ |
Библиографическое описание: | Котелевич В. А. Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс» / В. А. Котелевич, Д. А. Бурківська // Ветеринарна медицина України. – 2014. – № 2 (216). − С. 26−28. |
Аннотация: | Наведено результати порівняльного аналізу якості й безпеки продуктів за-бою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі «Агромарс». За результатами досліджень м’ясо курей з приватного сектору значно переви-щує за якістю та безпекою м’ясо птиці з комплексу «Агромарс». |
Описание: | The results of comparative analysis of the quality and safety of products of slaughter poultry reared in the private sector and complex «Agro-mars». According to research chicken from the private sector far exceeds the quality and safety of poultry complex «Agromars». |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2230 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|