DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інженерії та енергетики >
Кафедра агроінженерії та технічного сервісу >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2272

Название: Пристрій для зняття зернової плівки з зерна, шліфування і полірування крупи
Авторы: Стельмах, В. М.
Островський, А Ю.
Васильчук, Н. С.
Богатирчук, О. В.
Лазурін, В. В.
Володін, Є. А.
Ключевые слова: пристрій
робочі камери
абразивні диски
шліфування
полірування
Дата публикации: 10-Июл-2013
Издатель: Державна служба інтелектуальної власності України
Библиографическое описание: Пат. 81810 Україна, МПК В02В 3/00. Пристрій для зняття зернової плівки з зерна, шліфування і полірування крупи / Стельмах В. М., Островський А. Ю., Васильчук Н. С., Богатирчук О. В., Лазурін В. В., Володін Є. А. ; заявник і патентовласник Стельмах В. М. – № u 2013 01230 ; заявл. 01.02.2013 ; дата публікації 10.07.2013, Бюл. № 13.
Аннотация: Пристрій для зняття зернової плівки з зерна, шліфування і полірування крупи складається з корпусу з вивантажувальними патрубками в нижній частині, завантажувального пристрою, який складається із центрального патрубка і радіальних жолобів, вертикальної стійки, декількох вертикальних циліндричних робочих камер, встановлених на рівних відстанях від центральної осі вертикальної стійки. Також містить не менше трьох абразивних дисків, розміщених на осьовому валу в робочих камерах, механізм забезпечення робочим камерам планетарного руху, який складається з центральної та сателітних шестерень і встановленого на вертикальній стійці водила. Всі робочі камери мають верхні завантажувальні і нижні розвантажувальні горловини, з допомогою яких вони вільно встановлені у водилі. При цьому в розвантажувальних торцях горловини встановлені регулювальні клапани, вертикальна стійка закріплена жорстко. Водило оснащене індивідуальним приводом і встановлене на стійці вільно, бокові поверхні вертикальних циліндричних робочих камер виконані повністю перфорованими з отворами перфорації меншими за діаметр зерна (крупи), що обробляється. При цьому на осьовому валу циліндричних робочих камер рівномірно встановлено по всій висоті не менше трьох горизонтальних абразивних дисків з утворенням кільцевого зазору між ними і боковою поверхнею робочих камер.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2272
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Patent_81810_2013.pdf287,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет