DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2011, № 1 (28), т. 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/248

Название: Перехід на хмельов іпрепарати – вимога інноваційної технології пивоваріння
Другие названия: Transition to the hops preparation – requirement of innovative brewing technology
Авторы: Проценко, А. В.
Protsenko, A.
Дата публикации: 2011
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Проценко А. В. Перехід на хмельові препарати – вимога інноваційної технології пивоваріння / А. В. Проценко // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 2. – С. 264–270.
Аннотация: Досліджено сучасний стан використання хмелю та продуктів його переробки в пивоварінні, підвищення економічної ефективності виробництва гранульованого хмелю при впровадженні наукових досягнень. Обґрунтовано необхідність переробки українського хмелю на гранули з метою раціонального використання цінних речовин хмелю.
Описание: Scientific researches are devoted to the investigation of the current state of hops and its by-products usage in the brewing process, to the rise of the economic efficiency of production of granulated hops while implementing the scientific achievements. The necessity of the processing of Ukrainian hops into granules with the purpose of rational use of its valuable substances is defined.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/248
Располагается в коллекциях:2011, № 1 (28), т. 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Protsenko_A_Transition_to_the_hops_preparation–requirement.pdf217,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет