DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1-2 (37), т. 2 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2781

Название: Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області
Другие названия: Industry in the Zhytomyr region
Авторы: Якімець, В. В.
Yakimec, V.
Ключевые слова: м'ясопереробне підприємство
meat-processing company
купівельна спроможність
purchasing power
сировинний ресурс
raw material resource
норми
norms
розширення попиту
the expansion of demand
споживання
consumption
Дата публикации: 2013
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Якімець В. В. Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області / В. В. Якімець // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1/2 (37), т. 2. – С. 248–253.
Аннотация: Проаналізовано стан та основні проблеми розвитку м’ясопереробної галузі. Висвітлено забезпеченість галузі сировинними ресурсами та виявлено основні причини нестабільної цінової політики, яка склалася на ринку м’яса у Житомирській області. Розглянуто необхідність розвитку м’ясопереробних підприємств для задоволення потреб споживачів.
Описание: The condition and main problems of the meat industry. Deals with security industry resource and the main reason of unstable pricing policies that prevailed at the meat market in Zhytomyr region. The necessity of meat processing plants to meet consumer needs.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2781
Располагается в коллекциях:2013, № 1-2 (37), т. 2

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VZNAU_2013_1-2_2_248-253.pdf244,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет