Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2013, № 1-2 (37), т. 2 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2781
|
Название: | Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області |
Другие названия: | Industry in the Zhytomyr region |
Авторы: | Якімець, В. В. Yakimec, V. |
Ключевые слова: | м'ясопереробне підприємство meat-processing company купівельна спроможність purchasing power сировинний ресурс raw material resource норми norms розширення попиту the expansion of demand споживання consumption |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Якімець В. В. Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області / В. В. Якімець // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1/2 (37), т. 2. – С. 248–253. |
Аннотация: | Проаналізовано стан та основні проблеми розвитку м’ясопереробної галузі. Висвітлено забезпеченість галузі сировинними ресурсами та виявлено основні причини нестабільної цінової політики, яка склалася на ринку м’яса у Житомирській області. Розглянуто необхідність розвитку м’ясопереробних підприємств для задоволення потреб споживачів. |
Описание: | The condition and main problems of the meat industry. Deals with security industry resource and the main reason of unstable pricing policies that prevailed at the meat market in Zhytomyr region. The necessity of meat processing plants to meet consumer needs. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2781 |
Располагается в коллекциях: | 2013, № 1-2 (37), т. 2
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|