| 
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 Факультети >
 Економіки та менеджменту >
 Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
 Статті >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2886 |  
 
| Название: | Особливості формування кадрового потенціалу в молочарських кооперативах |  | Авторы: | Микитюк, В. М. Mykytyuk, V.
 Швець, Т. В.
 Shvets, T.
 Яцкова, А. Д.
 Yatskova, A.
 |  | Ключевые слова: | молочарський кооператив обслуговуючий кооператив
 кадровий потенціал
 персонал
 |  | Дата публикации: | 2011 |  | Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |  | Библиографическое описание: | Микитюк В. М. Особливості формування кадрового потенціалу в молочарських кооперативах / В. М. Микитюк, Т. В. Швець, А. Д. Яцкова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. Екон. науки. – 2011. – № 5 (50). – С. 132–135. |  | Аннотация: | В статті досліджено особливості формування кадрового потенціалу в молочарських кооперативах Житомирської області. З огляду на особливості функціонування сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів встановлено необхідність застосування науково обґрунтованого підходу до формування складу його персоналу. Сутність запропонованої методики полягає в оптимізації чисельності найманих працівників з метою задоволення потреб у господарських послугах і максимізації прибутку членів-власників кооперативу. Кількісні та якісні характеристики залучених працівників було визначено з урахуванням спеціалізації кооперативного підприємства та наявних ресурсів. |  | URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2886 |  | Располагается в коллекциях: | Статті 
 |  
 
    
     Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |