Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/2931
|
Название: | Інновації як фактор підвищення ефективності виробництва зерна |
Другие названия: | Innovation as a factor of increasing the efficiency of grain production |
Авторы: | Ткачук, В. І. Tkachuk, V. |
Ключевые слова: | зернові культури grain crops сільське господарство agriculture інноваційні технології innovative technology ефективність виробництва production efficiency структура посівних площ structure of area under crops |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет |
Библиографическое описание: | Ткачук В. І. Інновації як фактор підвищення ефективності виробництва зерна [Електронний ресурс] / В. І. Ткачук // Ефективна економіка : електрон. журн. – 2014. – № 2. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=2727. – Перевірено: 03.04.2015. |
Аннотация: | В статті обґрунтовано необхідність переходу виробництва зерна на інноваційний шлях розвитку, розкрито значні резерви галузі, визначено напрями застосування інноваційних технологій. Це дасть можливість в найкоротші строки досягти поставлених задач. |
Описание: | The paper substantiates the necessity of grain production transition to the innovative way of development. Great reserves of the industry have been revealed. The directions of applying innovative technologies have been determined. That will make it possible to solve the problems specified within the shortest period of time. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2931 |
ISBN: | 2307-2105 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|